Vastaa aiheeseen: Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä Vastaa aiheeseen: Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Taas kerran tulee todistetuksi miten hyvä maa Suomi on, ehkä , varmastikin , maailman paras. Omia rahoja riittää. Ja kotitalousvähennystä pukkaa siihen lisäksi. Ja jos osaa ja kehtaa hakea , niin Kelalta kyllä löytyy etuja ja taloudellista apua sadoilta eri momenteilta.

Se on todella mukavaa luettavaa että on niitäkin suomalaisia  joille eläke on vain turha lisä oman varallisuuden päälle.

Ikävä ilmiö tämä alaluokka joka kitisee kaikesta . Väittävät että Suomessa olisi köyhyyttä tai jopa leipäjonoja. Paha täältä Espanjasta käsin sanoa siihen mitään , mutta minä en ainakaan usko koko asiaan.

Mutta mikäs sen mukavampaa kuin saada jotain pientä sen tarpeettoman eläkkeen päälle. Vaikka vähän  apua Espanjan loma-asunnon   kylppäriremonttiin, niin a vot, mikäs sen mukavammalta tuntuisi. Joku toinen maksaa sen veroissaan ja avun saaja voi tukea vaikka kodittomia eläimiä sillä rahalla , sehän on ihan ylimääräistä .

Muuten olen  kyllä jyrkästi sitä mieltä, että ne pikkusielut  jotka pitävät Suomen verotusta kovana , jopa tappavana , ovat täysin väärässä, eivätkä ymmärrä asioiden syvintä merkitystä ja miksi veroja ylipäänsä maksetaan.