Vastaa aiheeseen: Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä Vastaa aiheeseen: Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä

LINKKI

Oikka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.10.2011
Kirjoituksia: 18
Vastauksia: 91

”Et kai oikka ole kateellinen siitä että ihmisillä on omia mielipiteitä eri asioista ? Ja vielä uskaltavat tuoda ne esille.”

Onko mielestäsi tässä avauksessa eräät kannanotot avaukseen  asiallisia?  Ja ei muuten ole ainoat Espanjan Org:ssa. Pitäisikö minun olla kateellinen ala-arvoisesti esitetyistä kannanotoista? Voi voi millaiseksi saivarteluksi menee.

Ihmettelen vaan suuresti miksi asialliseen aloitukseen täytyy ottaa ottaa kantaa  ”hyökkäävällä”  asenteella. Tämän pitäisi olla keskustelupalsta ja edellytys (?) on ymmärtääkseni asiallinen vastaaminen esitettyihin kysymyksiin, kuten myös asialliset kysymykset.

Jos eläkkeen maksu jonain päivänä loppuu, takaan että se on useimmille muille kuin minulle suurempi yllätys. Lisään sen että ne aamut mitkä todennäköisyyden mukaan on vielä jäljellä,  saa eläkkeeni maksaminen loppua vaikka heti. Uskon pärjääväni täysin niillä rahoilla jotka sain kun aikanaan myin yhtiöni.