Vastaa aiheeseen: Auton osto Espanjassa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Auton osto Espanjassa Vastaa aiheeseen: Auton osto Espanjassa

LINKKI

mañana mañana
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.06.2013
Kirjoituksia: 30
Vastauksia: 188

Lukaisin läpi tämän autonostoprosessin. Espanja on sitten ihmeellinen maa. Suomessa on muuten todella kylmä!!! Autot lähtevät käyntiin ihan kivasti. Itse en.

Jossain kohtaa keskustelimme autojen navigaattoreista ym. Niissä on ehdottomasti isoja puutteita. Meillä on kaksi autoa. Toinen on karvalakkini ja toinen varustellumpi seitsemänpaikkainen navigaattoriaudi.

Ajelin mieheni takana tällä isommalla autolla ja mies karvalakkiani edessäni. Isommassa autossa saa puhelut suoraan navigaattorin kautta kaiuttimiin. Olemme molemmat asentaneet omat puhelimemme järjestelmään. Ajoin siis isolla autolla ja mieheni sai puhelun omaan kännykkäänsä karvalakissa istuessaan. Iso autopa nappasi signaalin ja otti miehelleni tarkoitetun puhelun minun autooni ja vastasin autossani tähän puheluun. Kun välimatka autojen välillä kasvoi, siirtyi puhelu takaisin oikeaan puhelimeen. Pysähdyimme valoissa ja puhelu palautui ajamani auton kaiuttimiin. Hupaisaa. Ihan turhia vekottimia nuo navigaattorit. Oletteko törmänneet samaan ongemaan? 🙂