Vastaa aiheeseen: Ei-residentin auton vienti Suomeen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Ei-residentin auton vienti Suomeen Vastaa aiheeseen: Ei-residentin auton vienti Suomeen

LINKKI

Toppahousu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.10.2007
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 27

Varasin interwebistä ajan DGT:stä, jossa aion tehdä listan kaikista tarvittavista dokumenteista. Missä niissä voi toisinaan olla myyjän puolelta epäselvyyttä, paljonko ennen lähtöäni voin tehdä bajan jne.

Laitapa kuitenkin linkki tuollaiseen palveluun, josta voi selvittää auton historiaa. Se siis lienee viranomaisen/vakuutusyhtiön tarjoamaa dataa, ellei, niin silloin kyllä ihmetyttää kuinka yksityisellä voi olla tietoa esimerkiksi isommista mälleistä?

Porkkasin eilen läpi toistakymmentä käytettyjä myyvää Guadalhorcen ja Santa Bárbaran alueella. Satuin juttusille toisen asiakkaan kanssa, jolle oli myyty auto 40 000km vähemmän ajettuna kuin asia todellisuudessa oli. Hajonneen tilanne kiire saada toinen ja oli unohtanut katsoa kilometrit ITV:n paperista. Asian oikeuteen vienti maksaisi alkajaisiksi 1200€ ja auton ostohinta 4000€ eli aikoo niellä tappionsa. Poliisi, siviiliyläosa, mutta housut tosiaan poliisin.

Torstaina erääseen liikkeeseen tulossa ”huutokaupasta” (subasta) 1-sarjalainen, 2006, 105 oookm, 7500€. Kuulema neljä vuotta ollut pois liikenteestä.

Toisessa liikkeessä kysyin varaamisesta. Kuulemma 300-500€, sillä tehdään paperi ja auto otetaan sivuun varauksen tehnyttä odottamaan.