Vastaa aiheeseen: Ei-residentin auton vienti Suomeen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Ei-residentin auton vienti Suomeen Vastaa aiheeseen: Ei-residentin auton vienti Suomeen

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Eihän näitä autokauppoja notaarit hoida. Jos ostat yksityiseltä niin ihan tavallinen gestoria joka hoitelee autoasioita hoitaa paperit kuntoon muutamalla kympillä. Siihen päälle asiaankuuluvat verot valtiolle  , jotka taas riippuvat ihan autosta . Ja se summa katsotaan verottajan taulukoista.

Itsekin kaupat on ihan helppo hoitaa. Jos viitsii tarkistella auton tietoja Trafikosta ja juosta ja jonottaa kaikkien maksujen kanssa. Ja nämä hoituvat yleensä vain espanjaksi. Kauppakirjalomakkeen voi tulostaa netistä .

Mutta kun asia voi mennä pieleen monellakin tapaa näissä yksityisten välisissä kaupoissa , niin suosittelen että menet kunnon autokauppaan. Vaikka bemarin tai jonkun muun ison ja tunnetun merkin maahantuojan vaihtoauto-osastolle ja katsot sieltä sopivan pelin. Sen jälkeen maksat sen ja autokauppa hoitaa koko paperityön avaimet käteen periaatteeella.  Ja kaikki on kunnossa ja laillista ja helppoa. Tietysti vähän kalliimpaa kauin segundamanon autosivuilla olevat alkaen hinnat, mutta satavarmaa.

Ja jos en väärin muista niin prosessi on käyty läpi ja selvitetty näillä sivuilla jo moneen kertaan . Eri kirjoittajien toimesta . Minunkin. Enää ei jaksa toistaa samaa tarinaa.  Senkään takia , että itse en missään nimessä viitsi hoitaa autokauppojen paperitöitä itse . Kun muutamalla kympillä hoituu koko homma gestorian toimesta.