Vastaa aiheeseen: Ei-residentin auton vienti Suomeen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Ei-residentin auton vienti Suomeen Vastaa aiheeseen: Ei-residentin auton vienti Suomeen

LINKKI

Toppahousu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.10.2007
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 27

Noh, jos nyt edes sen verran keskustellaan, että voin sen perusteella päättää, riittääkö oma taito. Sitä paitsi se gestoriakaan mikään absoluuttinen autuuden tuoja ole. Juttelin tänään erään espanjalaisen kanssa salilla; paperitöiden hoidattaminen notaarilla voisi olla luokkaa 150€. Kertoi tv:ssä näkemästään dokkarista, jossa guardia civilin pysäyttämä luuli ajavansa omalla autollaan, jonka oli ostanut compra-venta liikkeestä ja jonka kaikki paperit olivat kunnossa. Varastettu. Pahasti näytti siltä, että hän tulisi menettämään paitsi rahansa, niin myös autonsa.

Eli se siitä 100% varmuudesta. Aion jatkaa tiedonhankintaa vaikka lopunperin notaarikin tutkisi auton taustan. Sakkojen ja rasitteiden luulisin selviävän nopeasti Málagan DGT:stä. En nyt pääse sinne (koska ei ole sitä autoa…), mutta joku tietäväinen voi varmasti helposti kommentoida tätä. Ja mitä nuo ”viranomaismaksut” tarkalleen ottaen ovat?