Vastaa aiheeseen: Yöseikkailu

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Yöseikkailu Vastaa aiheeseen: Yöseikkailu

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

No lopultakin uusi näkökulma suomalaisten matkailuun. Onhan täällä tosiaankin paljon muutakin nähtävää kuin Bolingerin karaokepaarit.

Seikkailu ja kokemukset alkavat jo heti lentokentän jälkeen. Ajo-ohjeita kuiinnostaviin kohteisiin löytyy heti siitä tienvarren mainostauluista . Täällä turisti otetaan huomioon ja häntä informoidaan . Kaikki mainostaulut joissa on sana CLUB , ohjaavat seikkailijan oikeaan paikkaan . Niin äidin , isin kuin pojatkin. Siellä on juomaa, seuraa oheistoimintoineen , kaikkeen, vaativaampaakin makuun.

Niille matkailijoille jotka tulevat tänne omalla autolla on vastaavia keitaita , jopa keskellä ei mitään, pitkin matkaa, koko Espanjassa. Etenkin yöllä ne on helppo löytää. Ne on hyvin valaistu . Yleensä nimi paistaa kilometrien päähän isoillla punaisilla neonvalomainoksilla. Näissäkin avainasana on Club . Tai sitten saunakin on toimiva salasana.

Espanja on uteliaan ja matkailukokemuksia  kaipaavan paratiisi . Täällä ihmistä palvellaan . Eikä suunnitella kaljan myynnin rajoittamista tai jopa laimentamista . Tai rajoituksia terävämmän viinankaan myyntiin. Sitä saa aina. Toisin kuin eräissä pohjoisemmissa maissa.

( Täällä ei muuten ole maalaisliittoakaan . )