Vastaa aiheeseen: Espanjaan muuto ja mahdollinen tontin/pien maatilan osataminen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Espanjaan muuto ja mahdollinen tontin/pien maatilan osataminen Vastaa aiheeseen: Espanjaan muuto ja mahdollinen tontin/pien maatilan osataminen

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

(Off Topic)

Suomessahan selviteltiin viime vuoden loppupuolella mahdollista kaksoiskansalaisuuden myöntämisen tiukentamista. Suomessahan on noin 60’000:lla ulkomaalaisella myös Suomen kansalaisuus, oman alkuperäiskansalaisuutensa lisäksi. Venäläisiä heistä on 20’000, joten arvata saattaa, että Ukrainan tilanne varmaankin laittoi mietityttämään.

Ukrainan selkkaushan alkoi siitä, että venäläismielinen presidentti syrjäytettiin voimatoimin ja myös venäläisviha päästettiin valloilleen. Tosin Ukrainassa, ja etenkin Krimillä, asustelee etnisesti enemmän venäläisiä kuin ukrainalaisia, kun Krimihän on entistä neuvostoeliitin kesähuvila-/-palatsialuetta. Ei niitä köyhiä neukkulalaisia Krimille asutettu.

Historiaa Ukrainan suhteen on myös siinä, että ukrainalaiset toimivat natsi-Saksan keskitysleirinvartijoina, joten hampaankolossa saattaa olla muutakin kuin kanaa, tai ainakin käytännöllinen aihe tekosyyn käyttöön venäläismielisiä yllytettäessä.

Mutta niin juu, mitä tulee Espanjan kansalaisuuteen, niin en tosiaan tiedä, mikä Espanjan suhtautuminen tänä päivänä on kaksoiskansalaisuuteen. Enemmänhän tuo rajojen aukaisukin on riesaa tuonut, kuin että siunausta, ainakaan kantaespanjalaisille.