Vastaa aiheeseen: Ei-residentin auton vienti Suomeen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Ei-residentin auton vienti Suomeen Vastaa aiheeseen: Ei-residentin auton vienti Suomeen

LINKKI

Toppahousu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.10.2007
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 27

Ajan voi maksimissaan rajata neljä viikkoa tarjolla olleisiin.

http://www.nettiauto.com/listAdvSearchFindAgent.php?id=117043418&posted_by=S&tb=tmp_find_agent&PN%5B0%5D=adv_search&PL%5B0%5D=advSearch.php?id=117043418@posted_by=S@tb=tmp_find_agent

Yksi on huurrutellut 5-ovisellaan 158 000 ja pyytää silti melkein kymppiä. Toinen saman vuoden peli, mittarissa alle 100 donaa ja pyyntö 13 500. Päivittänyt sen muutama päivä sitten.  Arvoisa raati onkin jo kommentoinut tätä: saahan sitä pyytää. Siitä huolimatta tuo vaihtelu kertoo mielestäni siitä, että tutkia kannattaa.

Km-määrä taitaa olla määräävä, tosin sen varmistamiseksi ei taida varmaa keinoa ollakaan. Kävin jobbarilla katsomassa paria 1-sarjalaista ja pientä näkyvää kolhua oli mm. peräluukun ja kuljettajan oven tienoilla. Ei pelkällä maalilla kohennettavia eli kaikki tällaiset kannattaa minun varmasti unohtaa.

Mitä lisävarusteita kannattaisi mielestänne hakea, siis joita Espanjassa autoissa nyt yleensäkään on, jotka toisivat myytäessä lisäarvoa/-kiinnostavuutta?