Vastaa aiheeseen: Salibandyn harrastaminen Fuengirolan alueella.

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Salibandyn harrastaminen Fuengirolan alueella. Vastaa aiheeseen: Salibandyn harrastaminen Fuengirolan alueella.

LINKKI

MiMadrid
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.04.2008
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 649

”Hockey sobre patines” on meidän juniorilla harrastuksena joten on tullut muutama vuosi lajia tarkemmin seurattua. Ei juuri lätkälle vauhdissa häviä, pelityyli ja taktiikat ovat myös hyvin samankaltaisia. Eli jos lätkästä diggaa niin tähän lajiin on helppo päästä sisälle. Espanja on myös lajin hallitseva maailmanmestari joten taso on korkealla. SunTuubista löytyy video jos toinenkin referenssiksi.

Arnold, ei sitä missään lätkävarusteissa pelata pl. molari jolla on syndejä enemmän. Normaaliin varustukseen kuuluu hanskat, sääri- ja polvisyndit, lisääntymisosastolle muovikuppi ja hammassuojat. Eikä mitään kypärää käytetä. Se pallo on kova ja painava…se kun voimalla tuohon reiteen mäjähtää niin huutohan siitä lähtee.

Noita kenttiä on nähty laidasta laitaan eikä yksikään ole ollut sellainen etteikö siellä voisi myös tennareissa juoksennella. Normaali sisäkenttä on standardi jumppasali puulattioineen…tietysti kaukalon kanssa.

Toistaiseksi ei ole löytynyt niitä kuuluisia idioottivanhempia joita futiksen parista löytyy ja meno on muutenkin valovuosia siistimpää. Tilanne tasoittunee myöhemmin kun tenaville tulee lisää ikää ja panokset kovenee.

Huomioidaan myös että ”hockey sobre patines” on eri laji kuin ”hockey linea”. Jälkimmäinen on lähempänä lätkää varusteiden puolesta ja lajina paljon vähemmän harrastettu…eikä tuo ”hockey sobre patines” ole iso laji sekään, jossain Barcelonan suunnalla on maan suurin keskittymä.

Meni vähän off-topicin ja mainostamisen puolelle. Sori, kiitos ja anteeksi 🙂