Vastaa aiheeseen: Suomalainen kauppa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Suomalainen kauppa Vastaa aiheeseen: Suomalainen kauppa

LINKKI

enrique
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.07.2014
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 59

”Eräs tuttavaperhe oli teettänyt muiden tuttavaperheiden piirissä gallupin. Kaikki asuvat rannikolla Marbellan kalleimmilla alueilla,..”

No eipä täällä Golden Milellä nyt niin paljon meitä suomalaisia asu, että kannattaisi suomikauppaa lähteä perustamaan, saati sitten isompaa markettia. Ja lähes kaikissa ainakin itseni tietämissä perheissä vain toinen puolisko on Suomesta. Eli se siitä potentiaalista. Ja Banuksen takaa ruotsalaiskioskista saa näkkileipää ja silliä tms jos himo jostain syystä yllättäisi.

Ja mikä ihme siinä suomiruoassa nyt niin hienoa on? Tunnetustihan Suomessa saadaan puhtaista raaka-aineista tehtyä epäterveellistä lisäainepitoista teollista ruokaa. Suomiruokaa kuten lihapullia ja perunamuussia tms voi tehdä halutessaan itse ja ne raaka-aineet löytyy täältä ihan yhtä hyvin kuin Suomesta tuotuna. Ainakaan meidän perheessä ei valmisruokamyrkkyjä syödä.

Nyt kun skandinaavinen ruokavalio on kuulemma nosteessa, niin ennemmin kannattaisi perustaa laadukas pohjoismaista luomuruokaa tarjoava ravintola tai kahvila kuin kauppa. Riistaa, kalaa, marjoja ja sellaisia. Ainakin minä tulisin asiakkaaksi. Sitäkään tuskin kannattaa Suomi-teemalla myydä, ennemminkin skandinaavisena. Tämäkin vain Marbellassa, epäilen että ei kanna Fugessa.