Vastaa aiheeseen: Espanjaan muuto ja mahdollinen tontin/pien maatilan osataminen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Espanjaan muuto ja mahdollinen tontin/pien maatilan osataminen Vastaa aiheeseen: Espanjaan muuto ja mahdollinen tontin/pien maatilan osataminen

LINKKI

sadvevut
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.02.2015
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 3

Olen googlettanut paljon.. loputtomia määriä 😀 Espanjassa olen käynyt kolmeen otteeseen. Satunnaisesti siten kanarialla, Gran canarialla ja Teneriffalla. Ne ovet kuitenkin ollet ”lomareissuja” joilla en hirveästi tarvittavaa infoa Espanjaan muutamisesta ole selvitellyt.

”Kysymystesi määrästä ja niiden kirjavuudesta päätellen et taida tietää Espanjasta paljoa, jos vähääkään.” —>> TOTTA! siksi päätinkin liittyä tähän foorumille ja hankkia lisää tietoa Espanjasta. On todistautunut hyvin hyödylliseksi. Kiitos!

Alkuperäinen ”haave/unelma” olisi ollut johonkin vähän pidemmälle lähteminen (EU:n ulkopuolelle). Totesin sitten jonkun ajan selvittelyn päästä että tämä ei tapahtuisi kovin nopealla aikataululla.. Esim.. Varallisuuden siirto maasta toiseen on voi olla hyvinkin vaikeaa ja kansalaisuuksien hankkimisessa voi kestää ikuisuus. Espanja on lähellä, lämin ilmasto, suht halpa ja EU maa joten muutossa ja kansalaisuuksien hankkimisessa ei menisi ikuisuutta.

”Oli sen verran ympäripyöreä ja maailmoja syleilevä tämä alkuperäinen kysymys , että tuli heti ensimmäiseksi mieleen vedätys” –> Nyt en oikeen ymmärrä että mistä tuli mieleen vedätys?