Vastaa aiheeseen: Salibandyn harrastaminen Fuengirolan alueella.

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Salibandyn harrastaminen Fuengirolan alueella. Vastaa aiheeseen: Salibandyn harrastaminen Fuengirolan alueella.

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Kyllähän Espanjassa lätkääkin harrastetaan, pohjoisessa talvella jopa ihan oikeat skrinnarit jalassa, mutta yleisesti ottaen pelataan salissa ja rollareilla, eli hokkia rullaluistimilla, lätkäsyndit päällä.

”Ice hockey rolls to the coast” http://www.surinenglish.com/20150109/news/sport/hockey-rolls-coast-201501091314.html

Artikkelin kirjoitti Mikko Miettinen, jolta voinet kysellä jotain, ja yhteystiedot löytyvät varmaankin ”Sur in English” -lehden toimituksesta.

Pientä näytettä jostain matsin tapaisesta:

Fuengirolaanhan suomalaiset voisivat perustaa aivan oman sählyjengin. Miehistö tosin ehkä vaihtelisi aikalailla, kun porukkaa tulee ja menee. Pelitilaa saattaisi antaa vuokralle vaikkapa ’Club Patin Fuengirola’, jolla on myös nuorisotoimintaa, ja oletettavasti jatkuva rahapula, kuten kaikilla pienillä urheiluseuroilla.

http://www.clubpatinfuengirola.com/

Tässä pieni minuutin pätkä, jossa näkyy Fugen seuran pelipaikka ja lattia. En sitten tiedä, saako noilla rollerikentillä juosta sisäpelikengillä, mutta kysyvä ei tieltä eksy. Yleinen meno näyttää aikuisillakin olevan melko rentoa, käsissä jääpallomailat ja vain sääri-polvi -suojat jaloissa. Tosin kyllä itse matsissa varmaan otetaan miestä. 🙂

P.S. En oikein tajua, miksi tälle sivulle ei voi laittaa YouTube -linkkejä sillä tavoin, että ne aukeaisivat vasta klikattaessa. Vai voiko?