Vastaa aiheeseen: Espanjaan muuto ja mahdollinen tontin/pien maatilan osataminen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Espanjaan muuto ja mahdollinen tontin/pien maatilan osataminen Vastaa aiheeseen: Espanjaan muuto ja mahdollinen tontin/pien maatilan osataminen

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Santtu escribió: ”Oli sen verran ympäripyöreä ja maailmoja syleilevä tämä alkuperäinen kysymys , että tuli heti ensimmäiseksi mieleen vedätys. Josko alan asiantuntijat  provosoituisivat suuriinkin kirjallisiin ponnistuksiin vastatakseen.”

Sepä kävi itsellänikin heti mielessä, mutta ajattelin sitten kirjoittaa (kun se minulta sujuu suht nopeasti) muutaman valistavan rivin, ettei ketään pirstaleista taiteilijasielua, jollaisia olen muutamiakin tavannut matkan varrella, menisi laittamaan vähiä rahojaan palamaan johonkin kylmäveriseen ohivetoon.

P.S… ja oikeassa olet siinä, että rantapummina kyllä pärjää jonkin aikaa, kunhan ei sotke näppejään vääriin tuttaviin. Etenkään humehiin.  Menneiden vuosien takaisen tuttavani entinen tyttöystävä, sittemmin jo aikuinen nainen, tuli Málagaan asumaan ja hengailemaan kun lääkäriperheen tyttärenä sattui sitä pätäkkää olemaan. Myöhemmin kuulin, että oli kuollut heroiiniin.