Vastaa aiheeseen: Espanjaan muuto ja mahdollinen tontin/pien maatilan osataminen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Espanjaan muuto ja mahdollinen tontin/pien maatilan osataminen Vastaa aiheeseen: Espanjaan muuto ja mahdollinen tontin/pien maatilan osataminen

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Kaikissa isommissa ja monissa pienemmissäkin kaupungeissa on omat chabolansa.  Slumminsa. Niissä asuu yritteliästä väkeä eri maista . Romaniasta , Bulgariasta, Marokosta, joukossa paljon espanjalaisiakin. Voihan sieltä löytyä joku suomalainenkin.  Vuokria ei tarvitse maksaa, hökkeli rakennetaan ihan itse,  vesi ja sähkö varastetaan omilla liittymillä. Eli pitää olla kyllä tee se itse miehen vikaa , uusavuttomat eivät pärjää niissä kuvioissa. Mutta halpaa on. Ja bisnestä tehdään. Yleensä huumeilla ja varastamisella. Eli verovapaata ja vapaata ja luovaa hommaa. Papereita ei kysellä . Tässä ykkösvaihtoehto.

Toinen voisi olla vapaa ja villi hiekkataiteilijan  homma  playalla. Päivän tekee hiekkalinnoja ja muita taideteoksia hiekasta ja kerjää rahaa pahvilaatikkoon ja illalla kellistyy nukkumaan työmaan ääreen palmun alle. Se on siinä. Vapaata elämää ilman suuria velvollisuuksia tai menoja. Veroista ei puhettakaan. Näitä on paljonkin , aina sadan metrin välein. Joukossa taitaa olla useampikin suomalainenkin. Mutta ainahan sinne johonkin väliin mahtuu. Sopu tilaa antaa.

Tässä vain  pari esimerkkiä . Mahdollisuuksiahan on vaikka minkälaisia. Jämähtäminen tylsään eläkeläisen elämään onkin turhaa verrattuna siihen mitä kaikkea tämä maa voisi tarjota. Ennakkoluulottomalle  ja yritteliäälle maahanmuuttajalle.