Vastaa aiheeseen: Rannikkopataljoona

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Muut aktiviteetit ja tapahtumat Rannikkopataljoona Vastaa aiheeseen: Rannikkopataljoona

LINKKI

nahkhiirmees
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.12.2012
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 28

Kun kerta harrastetaan aikuisten ihmisten kesken tämänkaltaista historiankirjoihin jääneiden kauheuksien uudelleen esille tuomista ,jonkun tai joidenkin muiden tahojen näkökannasta ,kuin itse tilanteen kokeneiden ns.”sotalarppausta”. Niin oletan ,että saan tulla rannalle makaamaan ja huutamaan toivottomuuden tuskaani ja kärsimystäni kuvitellun perheeni ,lähimmäiseni tai ystäväni poismenoa muistaen?
Ja parkumaan kaikkien muidenkin viattomien kanssaeläjien kohtaamaa vääryyttää ,kun isot herrat sikarikerhoissaan ovat päättäneet pommittaa ,polttaa ja vallata jonkun kartalla itseään miellyttävän alueen.
Tai mikä muuten vain sopii ja edistää bisneksen kulkua.
Etovaa edes ihannoida näitä muka sankarillisia tapahtumia ,missä tavallisen tallaajan elämä on löyty pirstaleiksi tai lopetettu kokonaan.
Tapetaan joku toista kieltä puhuva ja eri kulttuuria edustava ihminen ,jonkun toisen edustaman idealogian puolesta.
Painellaan vaan liipasimista ,niin on käsketty ja kaikki on paremmin. Entäpä jos ei olisi paineltu ja annettu herrojen keskenään sopia riitansa vaikkapa markanpainilla tms.

Miksi joku haluaa edes uudelleen näytellä tällaisia tapahtumia?

Miten olisi vaikka M.L.Kingin puhe ,kuuhun laskeutuminen ,Berliinin muurin murtaminen tai vaikka Hannes Kolehmaisen marathon juoksu 1920(Ei aina jaksa Paavo Nurmea)?
Miksei oikeasti positiiviset asiat kiinnosta?

Kumpi ja Kampi tappeli kumpi voitti?

Ps. En ole tulossa ,saattaisitte vain pitää siitä.