Vastaa aiheeseen: Galgojen kohtelusta

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit Galgojen kohtelusta Vastaa aiheeseen: Galgojen kohtelusta

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Kun nyt näemmä jäin vahingossa kirjautuneeksi, niin sanonpa näin ohimennen, että onhan se hyvä, että noihin eläinsuojeluasioihin koetetaan Espanjassa vaikuttaa edes jollain tavoin, mutta esimerkiksi se ensi sunnuntainen Madridin miekkari, alkaen yhdeltä sieltä Puerta del Sol’ilta, menee himpun verran asioiden edelle, marssiessaan aivan koko galgoilla metsästystä vastaan, kun viisaampaa olisi nousta tyvestä puuhun ja ensin yrittää puuttua varsinaiseen huolenaiheeseen, eli koirien kidutuskuolemaan, ja sitten vasta koko galgojen käyttöön metsästyksessä noin yleensä.

Galgoilla metsästämisen kokonaan kieltäminen ja sen ankara valvominen kun on sellainen asia, joka veisi nekin jänikset mustalaisten ruokapöydästä. Sama elanto hankittaisiin sitten jotain muuta kautta, rahan muodossa tottakai.

Seuraava ehdotukseni onkin, että hallikauppiaat alkaisivat ostaa mustalaisilta jäniksiä, jos niitä metsästäneet galgot pidettäisiin elossa vielä seuraavaankiin metsästyskauteen.  Vaan eipä taitane tuokaan toimia, kun kysymys herää sitten siitä, millaisissa olosuhteissa ne galgot joutuisivat viettämään aikansa, odottaessaan seuraavaa kautta.

Ja ai niin juu… Verottajahan olisi kimpussa oitis. Niin mannen kuin hallikauppiaankin. Joten enpä taida tänäkään vuonna saada hallista edullista jänistä.