Vastaa aiheeseen: Hinta taso Mallorcalla

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Hinta taso Mallorcalla Vastaa aiheeseen: Hinta taso Mallorcalla

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Tässä pari pointtia.  Baleaarien ilmasto ei ole lähelläkään samaa kuin Costa del Solilla. Talvella ja syksyllä sataa ja tuulee ja on kylmä.  Näillä saarilla on PALJON kalliimpaa kuin mantereella.  Ja saaret , ainakin joidenkin mielestä , rajoittavat monin tavoin elämistä ja liikkumista.

Ja joitakin voi häiritä henkisesti Katalonia ilmiö, tosin oma Baleaarien versio siitä. Saarilla on oma itsenäisyyttä ajava liikkeensä , oma kielensä , tai murteensa . Näitä ei viikon pakettimatkalla huomaa , etenkään jos ei puhu espanjaakaan. Mutta pitemmän päälle sisäänlämpiävä v-mäinen asenne voi alkaa ahdistamaan.

Mallaorcan saarella on paljon Sakuja . Eli jos saksa  taipuu  palveluja sillä kielellä taitaa olla paljonkin.

Suomalaiset ovat häipyneet melkein kokonaan. Aikoinaanhan siellä oli paljonkin suomalaisia ja jotain palvelujakin suomeksi. Tosin taisi olla kysymys lähinnä suomikuppiloista joista sai lihapullia ja muusia ja kossua.

Jos suomenkieliset palvelut ja yhteisö ovat se juttu Espanjassa , niin ei kannata hannata vastaan vaan tulla suosiolla Fugeen. Tai sitten Costa Blancalle , siellähän on toinen , tosin paljon pienempi suomipopulaatio.

Costallahan on muutenkin kaikki mahdollinen mitä ihminen voi kaivata .Kaikilla kielillä, hyvään hintaan ja bonuksena Euroopan paras ilmasto.

Niinkuin mainos sanoo, Andalucia tiene todo.