Vastaa aiheeseen: Suomalainen vedättää yleensä toista suomalaista

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto Suomalainen vedättää yleensä toista suomalaista Vastaa aiheeseen: Suomalainen vedättää yleensä toista suomalaista

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Jukkis escribió: ”Suomalainen vedättää yleensä toista suomalaista”

¿..Ehhh..? Tarkoitit varmaankin kirjoittaa, että ”Suomalaista vedättää yleensä toinen suomalainen”. Meinaan vaan, että tuskin me suomalaiset aivan sentään valtaosin olisimme vedättäjiä, ja että pitäisimme vedätystä normi toimintana.

Ja vedätetyksi ja kusetetuksi tuleminen on sekin hieman suhteellinen käsite ja suoraan verrannollinen asiakkaan lompakon paksuuteen.

Sellaiselle rahapösölle, jolle meikäläisen satanen on vitonen, on tasan yhdentekevää, maksaako hän palvelusta perus- vaiko kaksinkertaisen hinnan.

Vaikka en suurpääomaa edustakaan, voin kertoa omakohtaisen kokemuksen ’vedätetyksi’ tulemisesta eräässä ählämimaassa, johon en tänä päivänä enää astuisi mistään hinnasta. Niin paljon ovat siellä islamistinpaskat päässeet niskan päälle.

No, minulla oli tapana ajella taksinrämän kyydissä hotellista joidenkin kilometrien (alle kahdenkymmenen enivei) päässä sijaitsevalle rannalle sukeltelemaan. Sama kuski heitti minut sinne päivittäin ja nouti myös pois. Matka maksoi suuntaansa kuusi markkaa Suomen valuutassa.

Noin viikon päästä sain toiselta turistilta kuulla, että kyseisen matkan kuuluu todellisuudessa maksaa vain kolme Suomen markkaa. Ensireaktioni oli lievä ärtymys, kunnes onneksi lähes saman tien tajusin, että minä, jolla oli rahaa ostaa se kuskin autonromu vaikka kaksinkertaiseen hintaan, vaikka heti huomenna, kiukuttelin mielessäni jotain kolmea markkaa, joka taatusti oli tuon kuskin perheelle todella tarpeeseen.

Heräsin todellisuuteen ja maksoin ’luottokuskilleni’ jatkossakin hyvillä mielin tuon kuusi markkaa, ja reissu oli muutenkin onnistunut ja iloinen. Tänä päivänä jos samaan maahan menisin, minulta todennäköisesti katkaistaisiin kaula. Kiitos islamin. Ja samainen ”ainoa oikea uskonto” on pitänyt tiukasti huolen, että maassa on kansa ja infrastruktuuri aivan yhtä kurjassa jamassa, kuin ennen islamisaatiotakin. Ellei peräti kurjemmassa. Aseisiin tosin tuntuu rahaa riittävän.