Vastaa aiheeseen: Suomalainen vedättää yleensä toista suomalaista

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto Suomalainen vedättää yleensä toista suomalaista Vastaa aiheeseen: Suomalainen vedättää yleensä toista suomalaista

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Ketäs se suomalainen kusettaisi ellei toista suomalaista. Espanjalaiset tietävät hinnat ja paikallisilla on kaikilla jonkunnäköinen  enchufe joka hommaan. Mullakin alkaa niitä olla vaikka olen quiri. Ja engelsmanneilla ja muilla kansallisuuksilla on taas omat asiaan perehtyneet kusettajansa.

Siitähän se suomalainen maksaa ettei osaa kieltä. Eikä tunne muutenkaan kuvioita täällä.

Ennenhän taisi olla niin , että suomifirmat perustivat bisneksensä vain ja ainoastaan suomiasiakkaiden varaan. Nykyään ainakin osa  osaa jo kieliä ja palvelee muutakin asiakaskuntaa. Silloinhan hintojenkin ja etenkin palvelun ja työn laadun pitää olla paikallisen tason mukainen.

Mutta taitavat sanoa noissa bisnispiireisssä ettei se ole tyhmä joka pyytää liikaa vaan se joka maksaa. Eli tässäkin olisi oman vastuun paikka tarjolla.

Ja aivan varmasti Suomen tähtitieteellinen hintataso tekee sen , että mikään ei tunnu maksavan täällä mitään , ei  vaikka hinnassa olisikin idiootti -eli suomilisä.