Vastaa aiheeseen: Vertailussa espanjalaisten ja suomal. avuliaisuus

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Vertailussa espanjalaisten ja suomal. avuliaisuus Vastaa aiheeseen: Vertailussa espanjalaisten ja suomal. avuliaisuus

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

”Jos nyt jostain voisi antaa pointseja suomalaisille ja muille guireille, niin espanjalaisia naapureitamme useammin annamme limosnaa kadun varrella pummaaville kerjalaisille. Se on helppo, nopea ja anonyymi tapa auttaa jotakuta”

Tossa ylhäällä suomalaisen valopään kommentti.  Onko kyseessä tyhmyys vai tietämättömyys? Siinäpä vaikka päivän kysymys.  Suurin osa näistä ” kerjäläisistä” on itäeuroopan ammattikerjäläisiä, mustalaisia, jotka toimivat rikollismafioiden alimmalla portaalla tehden ns. paskaisen työn. Pomot keräävät rahat , joita quirit ja muut itseään hyviksi ihmisiksi luulevat idiootit näille työntävät. Kyseiset mafiat ovat levittäytyneet koko eurooppaan, jopa Suomeen.

Siinä lähellä missä mustalaisnainen istuu pahvinpalan päällä, jotkut muuten vuodesta toiseen saman kaupan edessä, seisoo pari hyvässä työiässä olevaa  saman rodun edustajaa valvomassa tapahtumia . Ja päivän päätteeksi rahat tilitetään isommalle pomolle. Joka muuten yleensä jo ajeleekin isolla uudella Mersulla tai Audilla.  Ja kotona Romaniasssa on iso, muutaman kymmenen huoneen miljoonahuvila odottelemassa työn raskaan johtajaa.

Näillä suorittavan tason kuleillakin  on kyllä yleensä saksalaiset autot  , tosin vanhempaa vuosikertaa, mutta useimmiten Audeja ja Passatteja.

Joista suomiduunari näkee vain märkää unta.

Mutta onhan se hyvä olla hyvä. Ihminen.  Ja jokainen tekee rahoillaan mitä mieleen tulee.