Vastaa aiheeseen: Fuge vs. Torrevieja

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Fuge vs. Torrevieja Vastaa aiheeseen: Fuge vs. Torrevieja

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

No, jeesipalsta siinä mielessä ja silloin, kun joku jeesaamisviitseliäs sattuu kysymyksen lukemaan.

Mitä tulee Kanariansaariin, niin se on mielestäni melko lailla makuasia ja riippuu paljon siitä, milaista Espanjaa on ylipäätään hakemassa. Kanariahan ei ole ”Aitoa Espanjaa”[TM] vaan se on Afrikan saaristo, ja sen kyllä huomaa niin kantaväestöstä kuin tavoistakin, joista kummatkin ovat paljolti tuontitavaraa Afrikan mantereelta, mutta toki myös manner-Espanjasta.

Ja saaret ovat aina saaria. Jos on ”kolmen korttelin paikkalintu”, niin sitähän viihtyy saarellakin aivan kivasti, mutta jos sattuukin sitten kyllästymään samoihin naamoihin jo kolmen viikon kuluttua, niin mantereella on sentään mahdollisuus katsella maisemia hieman kauempanakin kuin vain siellä kaukaisimmalla merenrannalla, jonne ei kovin pitkä matka saarella ole. Viereinenkin saari on yleensä suht samanlainen.

Jos nyt kuitenkin haluat sitä Kanariaa pällistelemään, niin parhaat lennot sinne (Granille) saat Málagasta Iberialla ja hinnat alkaen kivasti alle satasen ja toukokuuta kohti sen kuin vain halpenee.

Vuelos baratos de Málaga a Gran Canaria (LPA) desde  61 €

http://www.iberia.com/es/vuelos-baratos/Malaga-Gran-Canaria/