Vastaa aiheeseen: Morrrjens sitte vuaa!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Morrrjens sitte vuaa! Vastaa aiheeseen: Morrrjens sitte vuaa!

LINKKI

Tozin
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.02.2014
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 1

Jatketaanpas tätä projektia pikkasen. 🙂

Elikkäs. Oli tehtävä pikkasen pakkia ja palattava viimekesän keskivaiheilla takasin Suomeen hoitamaan keskeneräisiä asioita ja nyt olisi tähtäin sijoitettu tulevalle kesä-elokuu akselille paluuta suunnitellen Espanjaan. Pysyvästi.
Sen verran kaiversi Marbella kyllä rintaan reikää, että sinne olisi kovin hinku takaisin mutta tuntuu vaan olevan työpaikat eeeeeerittäin vähissä jos vuoden ympäri tarjolla olevaa puhelinmyyntiä ei lasketa.
Ja tässä ensisijaisesti puhunkin nyt vähänkään suomalaisvoittoisista firmoista, kun se espanjan kielitaito ei kerennyt karttumaan niin paljoa että täysin espanjalaiseen yritykseen olisi vielä rahkeita mennä.

Comeback olisi tarkoitus hoitaa ajamalla Espanjaan. Tässä on nyt tullut melkein puolivuotta tullut tehtyä työn etsintää ties mitä linkkejä ja avuja käyttäen, mutta mitään muuta en ole tähän mennessä tuon puhelinmyynnin lisäksi tosiaan löytänyt ja kyselinkin tuolla tämän foorumin toisella alueella vinkkejä mahdollisista työpaikoista, mieluiten Marbellan alueella mutta toki muutkin käy.
Englanti taittuu hyvin, Saksa jotenkuten ja Ruotsi huonosti. Ensitoive olisi mitkä tahansa autohommat (korjaus, huolto, fiksaus, tuunaus, kuskaus), DJ-hommat, puhelimenkorjaus tai hifihommat mutta tuntuvat kyllä tosi vähissä olevan jossei paitsi jos on valmis menemään ilmaiseksi työharjoittelijaksi mutta siitä onkin jo sitten melko mahdoton kustantaa asumista ja elämistä paikanpäällä. Toki palkalliset työharjoittelutkin kelpaavat.
Tyttöystävä on tarkoitus ottaa todennäköisesti mukaan, hän oli viimevuonna parina iltana eräässä ravintolassa töissä mutta ko. ravintolan tahti oli sen verran raju että siellä harvempi pärjää eikä työtahti oikein innostanut olemaan pidempään mutta samanalan hommia hän olisi valmis lähteä tekemään tai lastenhoitoa tms.
Yksi ystäväkin on ehkä tarkoitus napata kyytiin ja lissän vain tähän kappaleeseen että kaikki kolme ollaan melkosen avoimia töiden suhteen ja valmiita oppimaan uutta.

Espanjan alkeita opetellaan Suomen puolella minkä keritään omalla opilla, koska kurssit täällä ovat tolkuttoman hintaisia ja pituisia yleensä. Tai sitten jos on järjellisen pituinen kurssi, niin sitäkin hintavampi. Espanjan puolella tuntui olevan paremman hintaisia ja joustavia kursseja joihin ei tullut viimeksi lähdettyä kun oli tiedossa että on palattava Suomeen sittenkin vielä hetkeksi eikä ollut varmuutta paluusta.

Viimeksi tuli oltua puhelinmyynti hommissa ja nyt ollaan aikasin liikenteessä jos vaikka löytyis muutakin. 🙂
Kovasti tekis mieli lähteä samointein takasin, mutta muutama kuukaus vielä niin pääsee…