Vastaa aiheeseen: Suomalaista palvelua tarjoavat pankit

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Suomalaista palvelua tarjoavat pankit Vastaa aiheeseen: Suomalaista palvelua tarjoavat pankit

LINKKI

makarios
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.04.2011
Kirjoituksia: 37
Vastauksia: 688

Bosse, olet ilmeisesti tosissasi ja silloinhan pitää yrittää miestä auttaa. Itselläni on näistä asioista kokemusta vuosien ajalta ja ehkä jotain voin sullekin siitä siirtää. Jos viikkovuokrauksella haluat helpottaa asuntosi ylläpitokuluja, ei Calahonda missään tapauksessa ole hyvä valinta. Se toimii vain pienen osan vuotta ja sopii niille omistajille, jotka eivät halua vuokrata, vaan käyvät silloin tällöin kämpissään ja pelaavat muutaman kierroksen. Golfkenttiä on täällä pilvin pimein, mutta niille matkataan aina autolla. Asunnon ei tarvitse olla kentän kupeessa, vaan sen on oltava siellä, missä palvelut ovat. Varsinkin, jos havittelet suomalaisia asiakkaita, ovat avainpaikkakunnat Benalmadena, Fuengirola ja Mijas Costan itäpuoli.

Viikkovuokrattavan loma-asunnon tärkein ominaisuus on palveluiden läheisyys. Sen on sijaittava kilometrin päässä rannasta. Kahden makkarin kämppä jossain José Orbanejalla Calahondassa on täysin toivoton tapaus ja onnenkantamoisella saat jonkun maksamaan kiinteistöverosi. Jos taas aiot ansaita tällä hommalla, on ostoslistallasi 4 makkarin villa omalla tontilla uima-altaalla ja parhaassa tapauksessa saunalla. Rahaa palaa ostokseen tällä hetkellä 400.000 euroa, mutta se tuottaa oikein hoidettuna 25.000 euroa vuodessa.

Minulla ei ole sinulle mitään myytävää, mutta jos haluat keskustella aiheesta lisää, se sopii. Jos olet jo lukkiutunut siihen Calahondaan, älä vaivaudu.

Sen verran vielä tuosta ostoprosessista, että ei siinä asianajajaa tarvita, notaari hoitaa homman ja välittäjä kertoo, miten se tehdään.