Vastaa aiheeseen: vuokra-asuntoa fuengirolasta etsimässä

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit vuokra-asuntoa fuengirolasta etsimässä Vastaa aiheeseen: vuokra-asuntoa fuengirolasta etsimässä

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Mikä on hyvää asumista? Mulla on sikäli tiukat kriteerit , että heti kun noustaan vähänkin ylemmäksi , mikä tapahtuu heti alavan rantavyöhykkeen jälkeen, muuttuu ilmasto niin ikäväksi että pahaa tekee. Kysymys on muutamasta kilometristä ja kaikki muuttuu. Yöllä voi olla pakkasta , voi sataa lunta . On kylmä. Taisivat luvata lumirajaa 500 metriin ensi yöksi.   Ja siellä jossakin halvassa harakanpesässä asuminen ei ole mun juttu.

Jos tässä rannalla joutuu kiinnittämään huomiota asunnon lämmitykseen ja muuhunkin, saadakseen jonkunnäköiset standardit täytettyä, niin siellä siihen saisi uhrata todella paljon rahaa ja vaivaa.

Kuitenkin suurin osa tulee tänne ilmaston takia . Luulisin. Nytkin on ollut ihan tarpeeksi kylmä ulkona. Taisi olla 14*ja fitti tuuli. Ei siinäkään viitsi paljon nokkaansa ulos pistää. Täällä Mijasissa on juttu sikäli hoidossa että joka paikkaan pääsee autolla ja parkkitilaa, ilmaista , löytyy.  Kohtahan se aurinko taas paistaa. Ehkä jo huomenna, mañana. Ehkä ei.  Sitten jo ylihuomenna.