Vastaa aiheeseen: Suomalaista palvelua tarjoavat pankit

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Suomalaista palvelua tarjoavat pankit Vastaa aiheeseen: Suomalaista palvelua tarjoavat pankit

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Siinä ylempänä olet saanut ihan oikeita ja asiallisia vastauksia. Ne kenellä on rahat omasta takaa valmiina ostavat ne halvat ja HYVÄT kämpät.

Mutta kyllä sulla voi olla hyvätkin tsaanssit saada lainaa ja päästä neuvotteluihin pankin kanssa. Niissä neuvotteluissa pankki vie ja sinä vikiset , tsori maksat.  Kaikilla isoilla pankeilla on oma kiinteistöosastonsa . Josta myydään pankin käsiin jääneitä kämppiä. Osa jopa suht . halvallakin, mutta ne ovat yleensä sitä kaikista huonointa tasoa. Vähänkin paremmat myydään aikalailla markkinahintaan tai jopa vähän yli. Mutta se pointti on siinä että näihin kaikkiin voi saada , riippuen kylläkin maksukyvystä, 100 % rahoituksen. Tietysti myyjäpankista  ja pankin ehdoilla.

Se hyvä puoli näissä on , että kun mukana on pankki , se pitää huolen siitä että kaikki menee oikein ja pykälien mukaan ja paperit ovat kunnossa.

http://www.solviarealestate.com/en/?utm_source=Sabadell&utm_medium=Web&utm_content=BSPestanya

Tossa solbankin asuntomyyntisivut. Bolichesin konttorissa on kaksikin suomivirkailijaa. Iso ja hyvä , tosin aika kallis pankki.