Vastaa aiheeseen: muuttaisiko takaisin suomeen , osa II

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma muuttaisiko takaisin suomeen , osa II Vastaa aiheeseen: muuttaisiko takaisin suomeen , osa II

LINKKI

Oikka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.10.2011
Kirjoituksia: 18
Vastauksia: 91

 

Olet oikeassa, Kojo kehoitti. Nöyrä anteeksi pyyntöni.

”Löytyisihän sieltä Suomesta muutakin kivaa , isommin hakemattakaan. Mutta parempi lopettaa tähän tai tulee eteen se muutto ja ehkä kesäpaikan osto jostainpäin Suomea. Kohta voisi olla hetki sininen ostaa jos ostaa aikoo. Lehdet kertovat hintojen laskeneen ja laskevan lisää, ehkä ihan romahtavankin ja kohta olevan ostajan markkinat.”

Henkilökohtaisesti minä pyrin siihen etten osta Suomesta mitään, mitä en voi ottaa mukaan Suomessa käydessämme kun olen päässyt eroon kiinteistöistäni. Paino sanalle PYRIN.

Tutkin joku aika sitten Suomen kiinteistömarkkinoita. Ylläpitokustannuksia ja vähän sitä sun tätä. Me asumme sen ajan vaikka hotellissa, ellei löydy joku vuokra-asunto mitä olemme kesällä Suomessa.    ( aina löytynyt tähän saakka)                  Hinnat ovat laskeneet, se on totta. Mutta kiinteistöihin / kiinteistöön kohdistuvat kaiken maailman uudet ”direktiivit,” verot, paskalaki, energiatodistuksia, jne. Ja uusia varmaan viritellään kaiken aikaa?

Kukaan meistä ei tiedä tulevaisuutta, joten varon aina sanomasta,”en ikinä.”