Vastaa aiheeseen: muuttaisiko takaisin suomeen , osa II

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma muuttaisiko takaisin suomeen , osa II Vastaa aiheeseen: muuttaisiko takaisin suomeen , osa II

LINKKI

Oikka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.10.2011
Kirjoituksia: 18
Vastauksia: 91

 

On hienoa kun olet päässyt pois Suomesta, kuten olen ai’emminkin kirjoittanut. Todella harmillinen tapaus tuo pariskunnan episodi jonka jouduit kokemaan ja olivat noin vähissä vaatteissa! Toivottavasti et saanut elinikäistä traumaa tms…:))

Jos olisin fundalisti Espanjan suhteen, olisin kerännyt kaiken rohkeuteni ja mennyt oitis ohjeistamaan  pukeutumisessa. Entä jos he vilustuvat ja saavat flussan, kertovat Suomen medioissa? Menee Costan maine aurinkoisena ja lämpimänä paikkana kaikkien suomalaisten silmissä. Samalla myös Santiksen kirjoitukset, ”kuten meillä on hyvin asiat,” muuttuisi kerralla tyhjänpäiväisiksi.

Itse asiaan. Kojo esitti sinulle kysymyksen, onko kysymykseen mahdollista saada suoraa ja yksiselitteistä vastausta? Olethan purkanut sydäntäsi pääsääntöisesti päivittäin kuinka huonosti asiat ovat Suomessa ja edelleen huononevat.

Kysyn  mielenkiinnosta ja uskon Kojoa, kuten muitakin foorumilla ”seikkailevia” vastauksen kiinnostavan?

Mutta ei hätää. Odotellaan ennusteen mukaan noita 4 vuorokauden vesisateita.

Maanomistajana totta kai tarvitset vettä viljelmillesi.  Tuo oli hyvä veto aasinsiltana tuoda ( 4 päivää ennuste) vesisade esille, ettei elämä ole yhtä auringon ottamista shortseissa. Nautitaan elämästä. Lenkkeillään Paseolla säiden mukaan.