Vastaa aiheeseen: muuttaisiko takaisin suomeen , osa II

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma muuttaisiko takaisin suomeen , osa II Vastaa aiheeseen: muuttaisiko takaisin suomeen , osa II

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Lopultakin on luvassa sadetta. Huomiseksi. Saa nähdä. Näin maanomistajana  sade olisi enemmän kuin tervetullutta.

Tänään lähdettiin, niinkuin usein viikonloppuina, täältä takamailta kaapuntiin, suureen sellaiseen.  Fugeen. Kun oli vedetty pääkatua haute couture myymälä Dunnes storeen , alennusmyynteihin tietenkin , jatkettiin matkaa Paseolle. Ehkä ei olisi pitänyt ? Koska jouduin todistamaan vakavaa perheväkivaltakohtausta.   Varoitus , kerron nyt siitä ja kehoitan heikkohermoisia miehiä, etenkin jos on pumpussa vikaa, ohittamaan tämän raakuudessaan järkyttävän selostuksen.

No näin se meni. Istuttiin kaikessa rauhassa meidän kantakuppilassa kun viereiseen pöytään tuli huom! suomalainen pariskunta. Jo varttuneempia ihmisiä. Väkivalta oli onneksi vain henkistä, veri ei sentään lentänyt.  Mutta tämä julma ja paha  nainen sanoi miehelleen , tuoppi jota juot  on sitten päivän ensimmäinen ja viimeinen.  Miesraukan reaktiota en nähnyt. En suoraan sanoen uskaltanut katsoa sinne päinkään peläten pahan hirviönaisen reaktiota , mahdollisesti sivullistakin , silti suomalaista miestä kohtaan.

Mutta taas säähän ja pukeutumiseen. Meillä Farolla oli ihan sama sää kuin Paseolla. Eli mulla oli talvivarustus päällä. Farkut, pitkähihainen paita ja samanlainen takki millä Suomessa mennään  katsomaan juhannuskokkoa.

Olinko ehkä ylipukeutunut , en tiedä.  Yllämainittu suomalainen turistipariskunta oli pukeutunut rantahenkisemmin.  T- paidat, kesähousut puolisääreen , sandaalit ja ehkä myönnytyksenä talvelle sukat. Molemmilla. Ja tietysti baseball lippikset, ettei silmät rusketu. Unisexiä kauneimmillaan.

Mutta  taas säähän, melkein kesäkeleisssähän täällä mennään. Vaikka jo perjantaina piti säätyypin vaihtua ja talven lopultakin tulla. Tuolla muualla maassa on kylläkin reportterit oleet kiireisinä , uutisissa pukkaa taas kauhutarinoita kuinka lämpötila on alle nollan ja luntakin on tullut 10 senttiä. Mutta niin se on joka talvi. Costa on costa ja kylmä kiertää meidät. Yöllä kyllä lämpötila laski meillä 7 asteeseen. Ja auringossa tossa kymmenen kieppeillä näytti mittari 26*.