Vastaa aiheeseen: muuttaisiko takaisin suomeen , osa II

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma muuttaisiko takaisin suomeen , osa II Vastaa aiheeseen: muuttaisiko takaisin suomeen , osa II

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Vitsi , vitsi . Varmaankin kojon kehut lasten ja yh-äitien hyvästä kohtelusta ja ilmaisesta koulusta. Eläkeläisstarballe joka on aikoinaan maksanut kaikesta  ihan ite , niinkuin sanotaan. Onhan se ihme jos ylläolevan  uutisen tapainen vanhusten kohtelu menee läpi ja kuitataan sillä , että jollakin toisella ryhmällä on asiat parenmin.

En olisi muuten enää viitsinyt puuttua koko paskaläjään , eli suomalaiseen hyvinvointiin, ellei muutama  valopää olisi tossa jossain yhteydessä pitänyt varmana että kohta täältä tullaan nauttimaan Suomen verovaroin kustannetusta vanhainkotielämästä.  Siis minä ja kaikki muutkin ahneet parasiitit ja  veropakolaiset. Paitsi  minä joka makselen täältä niitä äitiyspakkauksia ja vanhempainlomia.  Lukien joutoaikoina omilla rahoilla maksamillani moniteholaseilla uutisia valtakunnan valtamedioista .  Täällä sanottaisiin , que horror! Miten vanhuksia Suomessa kohdellaan.

Muuten kun avasin yhteyteni maailmaan, Suomeenkin, eli netin , aamulla ensimmäisenä pullahti tämä uutinen  silmiin yhdeltä kotisivuistani. Lienee joku ainakin huolestunut asiantilasta. Saattoi uutinen olla viihdesivuillakin. Onhan siinä huvittavakin puolensa.  Saa passiiviväestö ajella sydämensä kyllyydestä fattan laskuun ambulansseilla. Ja kun omaisetkin ovat hylänneet   saa siinä samaan hintaan hieman seurustella  ja ylläpitää sosiaalisia kontakteja.