Vastaa aiheeseen: Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair Vastaa aiheeseen: Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Eipä mitään. Kaikki Suursuomen puolesta. Verotkin.  Yksi asia Suomen loppumattomasta uutisvirrasta on jäänyt vaivaamaan. Kanaraukka jonka joku sydämetön oli jättänyt pakkaseen ja joka päätyi maanlaajuiseen uutiseen , eikä tiedä vaikka kansainvälinen uutiskynnyskin olisi ylittynyt? Suomen , eurooppalaisen suurvallan asiat kyllä kiinnostavat lukevaa yleisöä maailmanlaajuisesti. Niin , tämä kana , lieneekö siitä enää tullut ns. kalua. Eli munivaa ja tuottavaa hyötyeläintäå jollekin tulevan hallituspuolueen , maalaisliiton, kannattajalle? Vai menettikö se hermonsa ja lopetti munimasta?

Ikävä tuottaa pettymys masa kympille. En ole makoilemassa suomalaisessa vanhainkodissa kymmenien vuosien kuluttua. Ellen sitten sattumoisin tule maailman vanhimmaksi ihmiseksi ja saavuta ennätysikää. Jos olen hengissä vielä kymmenen vuoden kuluttua olen jo reippaasti ylittänyt tilastojen mukaisen elinaikani.  Voihan sitten olla että Espanjassa eläminen  antaa lisää vuosia . Jopa aktiivisia ja ennenkaikkea halvalla.  Täällä elinaikaennuste on huomattavasti vanhempi kuin Suomessa.

Muuten mutu-jutut ja tilastot saattavat olla tästä pohjoisten ja eteläisten pallonpuoliskojen alkoholinkäytöstä eri mieltä.        Tähän asti holtiton ja perusteellinen alkoholinkäyttö on kyllä yhdistetty mm. Suomen paskakeleihin, pimeyteen , kylmyyteen  ja ihmisten ja ihmiselon  yleiseen paskamaisuuteen ja ahdistavuuteen. Ja kesällä sitten ryypätään joko vanhasta tottumuksesta tai kesän ja valoisan ajan jolloin lämpötilat ovat plussan puolella lyhyyden takia.