Vastaa aiheeseen: Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair Vastaa aiheeseen: Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair

LINKKI

masa10
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.10.2008
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 83

SUURET KIITOKSET SANTIAGOLLE!

Ilman asian nostamista näinkin kansainväliselle foorumille tämä suomalaista yhteiskuntaa vaivannut vakava ongelma tuskin olisi ratkennut onnellisesti.

Nimittäin samainen iltalehti kertoo viikonvaihteen numerossaan 10-11.1 sivulla 14, että virkamiehet soivat sittenkin luvan paljon huomiota herättäneelle Vantaan Kilterinmäen luistelukentälle.

On hienoa, että henkilö, joka maksaa veronsa Suomeen ja joka ei saa rahoilleen mitään vastinetta, jaksaa silti nähdä vaivaa entisen kotimaansa asioista ja valppaana puuttua suomalaisen yhteiskunnan vakaviin epäkohtiin. Niitä kyllä riittää ja onneksi santiago pystyy seuraamaan suomalaisia luotettavia tietolähteitä siellä kaukana Espanjan ikuisessa auringossa.

Ehkä me olemme vajonneet täällä kaamoksen ja syvän laman maassa niin syvään masennukseen, ettemme enää huomaa mitä ympärillämme tapahtuu.

Siellä ikuisessa Espanjan lämmössä ja valossa ilmeisesti pystyy kirkkaammin ajattelemaan ja näkemään asioita. Myös tiettyjä kirkastusaineita on siellä vapaammin saatavissa ja ehkä ne maistuvatkin siellä paremmin, kuin täällä ikuisessa pimeydessä ja murheessa.

Toivokaamme, että santiago ja kumppanit kokevat vielä lisää iloa 19.4, jolloin täällä periferiassa on eduskuntavaalit. Maalaisliitolle on odotettavissa jättijytky. Iloitkaamme siitä nyt jo yhdessä! Toivottavasti myös Aurinkorannikon suuressa edistyspuolueen alaosastossa osataan surra sivistyneesti.

Mitä se nyt on, jos veroja hieman korotetaan. Meneehän se kaikki meidän yhteiseksi eduksi. Itse ainakin kannattaisin meille hyvää eläkettä saaville tuntuvaa veronkorotusta. Hyötyisit sinäkin santiago siitä, jos kuitenkin joskus kymmenien vuosien kuluttua tulet vaikka makoilemaan kotomaan vanhainkotiin.

Kiitokset vielä kerran santiagolle ja jatka valppaana vakavien epäkohtien paljastamista ja esille kaivamista!

masa10