Vastaa aiheeseen: Hotelli haluaa luottokorttitiedot + passkikopion mailitse?

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Matkakertomukset, reissuvinkit ja -kokemukset Hotelli haluaa luottokorttitiedot + passkikopion mailitse? Vastaa aiheeseen: Hotelli haluaa luottokorttitiedot + passkikopion mailitse?

LINKKI

Ronsu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 26.07.2014
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 27

Hei,

Väliaikatietoja….


@makarios
, viestissäsi on vinha perä ja näin sitä itsellenikin järkeilin mutta silti epäilytti toki laittaa kaikki ko tiedot mailitse menemään.

Ystäväni äiti siis asuu tällä hetkellä kyseisessä hotellissa niin hän meni tänään kysymään suoraan hotellin respasta onko ko toiminta ihan normaalikäytäntö heillä. Hänellä oli mukanaan Espanjaa puhuva suomalainen välittäjä ja heille respa oli itse vastannut (olivat kysyneet usealta eri henkilöltä) ettei kyseessä missään nimessä ole heidän toimintatapa ja kyseisiä ei tulisi siis lähettää!!!??? Aika outoa siis kaiken kaikkiaan. Varaus oli kyllä nimelläni löytynyt ja välittömästi tämän jälkeen sain hotellista mailia, että ystäväni on käynyt jne. Hotelli ilmoitti, että toimittaa minulle laskutiedot, jolla voin varauksen maksaa. Tietoja en kylläkään ainakaan vielä ole saanut eli katsellaan 🙂