Vastaa aiheeseen: Snowbird

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Snowbird Vastaa aiheeseen: Snowbird

LINKKI

Tarmo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.06.2014
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 298

Snowbirdin tiedote:

Pitkän harkinnan jälkeen olemme päättäneet perua Malagan lentomme koko talvikauden ajalta. Päätöksen tekeminen on valitettavasti vienyt aikaa, koska toivoimme että olisimme voineet jatkaa lentoja hiihtolomista eteenpäin kuten oli suunniteltu. Olemme nyt toistaiseksi kuitenkin päättäneet vetäytyä Malagan reitiltä lentotarjonnan ylittäessä kysynnän, tehden reitin lentämisen aloittavalle yhtiölle liian raskaaksi.

Syyt lentojen peruutukselle ovat kaupalliset. Tämän hetkisestä kilpailutilanteesta johtuen jatkamme lentotaukoamme toistaiseksi ja toivomme palaavamme reitille mahdollisimman pian muun toimintamme vakiinnuttua.

Peruutamme lentovaraukset sekä palautamme niistä maksetut rahat takaisin täysmääräisesti. Maksun palautukset tekee palveluntarjoajamme Worldticket.net. Normaalisti takaisinmaksu vie maksupalvelujärjestelmästä riippuen noin 1-2 viikkoa. Rahat palautetaan sille luottokorttitilille, jolla matka on maksettu – maksupalautus voi näkyä myös alkuperäisen maksupäivän kohdalla.

Haastavasta tilanteestamme johtuen puhelinpalvelumme tavoitettavuus on hyvin rajallinen. Vastaamme sähköpostitse osoitteessa snowbird@snowbird.filaajennetulla aukioloajalla kiire varauksella.

Ystävällisin ja pahoittelevin terveisin
Asiakaspalvelu