Vastaa aiheeseen: Hotelli haluaa luottokorttitiedot + passkikopion mailitse?

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Matkakertomukset, reissuvinkit ja -kokemukset Hotelli haluaa luottokorttitiedot + passkikopion mailitse? Vastaa aiheeseen: Hotelli haluaa luottokorttitiedot + passkikopion mailitse?

LINKKI

makarios
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.04.2011
Kirjoituksia: 37
Vastauksia: 688

Nykyisin maailma on täynnä luottokorttipetoksia ja -varkauksia. Hotelli piti sun tapauksessasi huolta siitä, ettei itse joutunut moisen uhriksi. Sääntöjen (mm. Luottokunta) mukaan kortinhaltijan on annettava kirjallinen suostumus korttinsa etäveloitukseen. Passikopiolla varmistetaan, että oikea henkilö on asialla.  Sen verran tuossa on ehkä moitittavaa, ettei luottokortin numeroa saisi koskaan kirjoittaa sähköpostiin, joka pääsääntöisesti on helposti ulkopuolisten hakkeroitavissa.

Älykkäin tapa hoitaa tuo mainitsemasi prosessi olisi ollut, että PYR olisi antanut sulle pankkitilin numeron, jonne olisit sitten voinut siirtää tarvittavan summan rahaa. Parin päivän viive tuskin olisi haitannut.

Normaalitilantessa hotellivarauksen voi tehdä puhelimitse ja vilauttaa sitä korttia, kun saapuu itse paikalle. Tässä PYRillä oli ehkä jokin erityinen syy varmistaa, että asiakas todella ilmestyy tiskille.