Vastaa aiheeseen: suomipuoti lentokentälle

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki suomipuoti lentokentälle Vastaa aiheeseen: suomipuoti lentokentälle

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Älkääs nyt viittikö esittää. HK:n sininen on suomalaisen tosimiehen, äiján, perusmuonaa. Marikoni-pojat syös jotain muuta, espanjalaisia mohamia ja hamoneita ja muita kukkahattuhipleitá. Tosimies ottaa lenkin ja heittáä perään keppanapullon ja taas mennään. Ja muistanpa jo edesmenneessä suomalaisessa laaturavintolassa olleen tapas-tiskissákin HK:n sinistá, pátkinä. siitá sitten lámmiteltiin ja lorautettiin kyytipojaksi Turun sinappia.

Hookoon lenkki on valmistetu kotimaisesta lihasta tinkimáttá ja laatua sáástámáttä ja sitä on kaksi eri mallia; arkiversio ja sunnuntai-malli, joka on vielákin lihaisempi. Laitanpa oikein tuoteselosteetkin näkyviin, ettei tule váárinkásityksiä.

Arkimalli: suomalainen liha (porsas, nauta), vesi, perunajauho, suomalainen koneellisesti erotettu porsaanliha, kamara, stabilointiaineet (muunnettu tärkkelys, E450), lisätty suola (1,7 %), dekstroosi, lihaproteiini, perunakuitu, mausteet (mm. valko- ja mustapippuri, inkivääri, korianteri), aromit (mm. paprika), arominvahvenne (E621), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 43 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 54 %.

Juhla eli sunnuntaimalli: suomalainen liha (Rypsiporsas®, nauta), vesi, kamara, lisätty suola (1,7 %), lihaproteiini, perunakuitu, stabilointiaine (E450), dekstroosi, mausteet (mm. valko- ja mustapippuri, inkivääri, korianteri), aromit (mm. paprika), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250), savuaromi. Lihapitoisuus 63 %. Tuotteessa 55 % Rypsiporsas® -lihaa.

On se kyllä niin, ettá ei ne epäilyttävát ulkomaantuotteet náille párjää. Lenkki on niin monipuolinen kun sitá voi syödá kylmánä ja kuumana ja siitá voi tehdá monenlaisia herkkuruokia , vaikkapa niitá makkaraperunoita. Ja itessáänkin se on ihan táysi ateria, liha ja leipä samassa paketissa.