Vastaa aiheeseen: Missä pohjapiirrokset?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Missä pohjapiirrokset? Vastaa aiheeseen: Missä pohjapiirrokset?

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Meillä on molemmista täältä ostetuista kämpistä rakentajan puolesta pohjapiirustukset .  Ja escriturassa on hyvin seikkaperäisesti selitetty, neliömetrin kymmenesosia myöten koko kämpän pinta-alat.  Ja hyvin yleistä on , että jossain vaiheessa , etenkin villoissa , on esimerkiksi alakerta rakennettu ilman mitään lupia asuin-tai muuhun käyttöön. Ja eikä siinä mitään, mutta niitä ei voi sitten myydä virallisina neliöinä.

Paras vääntö oli kun tossa viitisen vuotta sitten katseltiin täällä uutta isompaa kämppää ja tuli eteen tapaus missä alkuperäiselle tontille oli rakennettu ilman mitään lupia toinen villa. Eikä se ollut missään virallisissa kirjoissa eikä kansissa.  Ja tämä täällä El Farolla , eikä missään jumalan selän takana böndellä. Kiinteistöjä missä oli jotain epäselvää tee se itse  laajennusta tai vastaavaa oli enemmän kuin  asianmukaisia escrituran ja rekisteriotteen mukaisia taloja.