Vastaa aiheeseen: suomipuoti lentokentälle

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki suomipuoti lentokentälle Vastaa aiheeseen: suomipuoti lentokentälle

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Kaikkeen on ratkaisu , tähänkin. Kaikkein kokeneimmat matkailijat eivät jää kauppiaiden ja arvaamattomien aukioloaikojen armoille. Etenkään Espanjassa, maassa missä puolet vuodesta on fiestaa ja feriaa.  Todelliset asiantuntijat pakkaavat vaatteet ja muut vähemmän tärkeät matkatavarat omiin matkalaukkuihinsa ja pyhittävät yhden matkalaukun, mieluimmin Samsoniten tai vastaavan korkealaatuisen varmasti kaiken  kestävän  , ruuille. Suomesta , maasta missä on puhtain ja paras ruoka. Siitäkin huolimatta että se olisi tuontitavaraa. Mutta se on sivuseikka. Se taas ei ole että tässä erikoislaukussa on koko matkan ajan riittävät varastot. Jalostajan lihapullia , Saarioisen hernekeittoa, Reissumiestä, Fazerin salmiakkia, Juhlamokkaa, muutama paketti nakkeja , sillejä eri laatuja ja mitä nyt kenenkin dieettiin kuuluu. Ja meinasi unohtua, Valion voita , johon on saatu oma makunsa vain Valion tuntemalla ja käyttämällä valmistusmenetelmällä.

Lihapullien ja makkaroiden määrissä kannattaa olla erityisen  tarkkana , mieluummin mukaan liikaa kuin liian vähän. Jos on tottunut suomalaisiin tuotteisiin missä ei ole juuri ollenkaan lihaa, ei voi kuvitellakaan syövänsä täkäläisiä tuotteita. Maku on aivan outo, liian voimakas eikä muistuta yhtään suomalaisia maailman parhaita tuotteita.

Ja veden kanssa pitää olla tarkkana. Sitä ei nyt sentään kannata ottaa Suomesta mukaan. Kyllä tätä täkäläistä pullovettä juuri ja juuri juo. Eihän se tietenkään vedä vertoja aidolle suomivedelle. Tästä puuttuu ainakin  se aito radonin vivahdus mikä tekee suomivedestä maailman parhaan.

Mutte veden takiahan tänne ei ole tultukaan. Kaikista suomibaareita saa lonkeroa ja maailman parhaita suomioluita. Sekä kossua , juomista jalointa.

Eiköhän näillä viikko-pari mene läpi . Niin ettei tarvitse syödä täkäläisiä epäilyttäviä ruokia.

  • Tätä vastausta muokkasi 6 vuotta, 11 kuukautta sitten santiago.