Vastaa aiheeseen: Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair Vastaa aiheeseen: Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair

LINKKI

Vinatero
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2008
Kirjoituksia: 17
Vastauksia: 154

Kuulkaas Pentti ja Vinatero, on niita muitakin hommia ja virkoja jossa tehdaan ratkaisuja. Omassani esimerkiksi paineen alla ja nopeasti. En voisi kuvitellakkaan etta alkaisin pelaamaan varman paalle vain sailyttaakseni virkani. En hetkeakaan.
Raukkamaista etta virkamies on noin toiminut ja erittain typeraa etta te kaksi hyvaksytte moisen akkamaisuuden. Period!

En todellakaan hyväksy menettelyä, toin vain esille todennäköisen syyn tapahtuneelle. Koetin kätkeä näkemystäni vähän epäonnistuneella satiirilla. En ole virkamies, mutta työssäni olen melko paljon ollut heidän kanssaan tekemisissä.

Puisto-osaston vastuuhenkilö on saattanut hyvinkin hyväksyä luistinradan rakentamisen, mutta jos joku tekee hänelle valituksen asiasta, minkä hän sille sitten voi. Kun kerran tämä tapahtuu Suomessa, joku valittaa aina kaikesta. Todennäköisesti valittaja on lähiseudun asukas, joka on tottunut oikaisemaan puiston poikki ja nyt joutuu kiertämään.

Nuo iltapäivälehtien toimittajien jutut ovat lähes järjestään sellaisia, että tarjoillaan se kohu, mutta ei tuoda kuitenkaan esiin kaikkea asiaan liittyvää. Vai oletteko nähneet kiellon tehneen virkamiehen kommenttia missään? Toimittajien tarkoitushan on tietysti saada lehdelle lukijoita ja keskustelupalstoille asian päivittelijöitä.