Vastaa aiheeseen: Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair Vastaa aiheeseen: Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

”Saahan sitä viranomaisten työtä arvostella. Mutta mitä sitten tehdään, jos siellä epävirallisella luistinradalla sattuukin vahinko ja vaikkapa käsi murtuu. Nykysuomalainen uusavuton hakee tietenkin kaupunkia ja virkamiestä vastuuseen ja korvauksia, kun ei ole valvontaa järjestetty alueelle.”

¡¿..Ehh..?!  ¡¡..Vaya..!! Tuolla periaatteella pitäisi siis Helsingin, Vantaan viisasta esimerkkiä noudattaen, kieltää Kaivarin ja Rööperin lasten persemäet ja kaivauttaa ne oitis hajalle. Ja Hertsikan hyndän alastulomäkikin olisi syytä hiekoittaa kiireen vilkkaa.  Jokuhan voisi vaikka satuttaa itsensä pahasti noissa kuolemanloukuissa.

Samoin kaikkiin rantsuihin pitäisi aivan ehdottomasti laittaa lippusiimat ja suuret kieltotaulut estämään ihmisiä menemästä meren jäälle. Sitähän suku saattaisi vaatia miljoonakorvauksia jos isäntä on mennyt pilkille ja hukkunut. Jäällä kulkeminen olisi sallittua vain aluevesirajan ulkopuolella.

Topikki: Kaikki lähiseudun vantaalaiset taatusti tiesivät tuosta lasten jäädytetystä leikkipaikasta, kuvasta päätellen korkeintaan kahdeksantoista neliömetrin kokoisesta, joten tuskinpa sinne kukaan olisi mennyt varta vasten kaatuilemaan.

Vai onko odotettavissa, että vantaalaiset tapaavat lähteä esimerkiksi Tikkurilasta haahuilemaan Myyrmäkeen, yöpimeällä, joidenkin kerrostalojen välimaastoon? Humalainen ehkä, mutta kännissä ei ole mikään normi vakuutus eikä korvausvelvollisuus voimassa.

Kyseessä on ilmiselvä kyykyttäminen, mutta kun on niinkin suuri viskaali kuin viherkunnossapitopäällikkö, niin täytyyhän sitä valtaansa näyttää ja käyttää, vaikka sitten perseenreiällään, jos ei muuten. Ja sieltähän Suomi näyttääkin nykyään olevan kotoisin.