Vastaa aiheeseen: Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair Vastaa aiheeseen: Lukijat pöyristyivät lasten luistinratakiellosta: ”Tämä maa alkaa olla ihan sair

LINKKI

Vinatero
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2008
Kirjoituksia: 17
Vastauksia: 154

Pentti osuu mielestäni tuossa aiemmassa postauksessa asian ytimeen. Meillä on jokaisella hallinnon tasolla viran haltijoita, joiden vastuulla on lakien, asetusten, kaupunkien ja kuntien sääntöjen ja määräysten noudattamisen valvonta. Jos jotain hankalaa sattuu, joudut helposti vastuuseen virkavelvollisuuden noudatta jättämisestä. Voit saada varoituksen tai jopa sinut voidaan panna viralta. Viran haltijan on työpaikkansa säilyttämisen vuoksi reagoitava mm. juuri luistinradan paikkaan, koska jonkun lapsen vanhemmat voivat hänet haastaa oikeuteen lapsen nilkan nyrjähdyksestä vaarallisen liukkaassa puistossa. Voi tosin olla, että asia ehkä voitaisiin hoitaa varoituskyltein.

Muistuu mieleen eka jenkkilämatka aika päiviä sitten. Otettiin vaimon kanssa auto kentältä ja poikettiin matkan varrella kahville. Hieman naureskeltiin varoituksille, että kahvi voi olla kuumaa. Nyt tuo ei enää naurata.