Vastaa aiheeseen: portugalin verovapaus

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma portugalin verovapaus Vastaa aiheeseen: portugalin verovapaus

LINKKI

Hero
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.06.2012
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 38

Hei ”oikeistolaisen työväenpuolueen” kannattaja ja muut kateuden katkeroittamat kateusverojen kannattajat.

Ette ole yleensä saaneet elämässä oikein mitään aikaan; ette ainakaan pystyneet käynnistämään yritystoimintaa, jota myös kadehditte. Suomalaiset ovat keskimäärin helvetin laiskoja työntekijöitä ja lomia on kohtuuttomasti varsinkin julkisella puolella. Lakkoon ryhdytään mitä älyttömimmistä syistä ilman mitään vahinkojen korvausvastuuta. Valtion ja kunnan odotetaan hoitavan kaikki puolestasi – jopa lastesi kasvatuksen.

Suomessa on aivan liikaa holhousta (jota sosiaalitantat haluavat kokoa ajan lisää), julkinen sektori on pöhötaudissa viiden vuoden karenssiaikoineen, turhine virastoineen, turhine virkoineen, jne. Verotus on äärimmäisen epäoikeudenmukaista progression myötä. Jo tasaverolla enemmän ansaitseva maksaisi enemmän, mutta sekään ei riitä vaan enemmistön diktatuuri on rakentanut progression = menestyviltä varastamista. Myös jo kerran verotetun uudelleen verottaminen on valtion nimissä tehtävää varastamista. Jopa sakot ovat progressiivisia; enää puuttuu, että varakas saa murhasta progressiivisesti vankilavuosia.

Ainoa oikeudenmukainen verotusmenettely on se, että kaikki maksavat yhtä suuren osan julkisista kuluista (pois lukien tietyt sairaat ja vammaiset). Silloin Arnold ja muutkaan eivät olisi rakentamassa ylisuuria palveluilta toisten pussia progressiolla kääntämällä. Vanhemmat kasvattavat lapsensa ja maksavat kaikki kulut tiettyyn ikään asti. Lapset puolestaan huolehtivat vanhemmistaan kun ikääntyvät. Tämä on reilu peli, mikä ei tietenkään sovi sosialisteille.

Tämmöisen kirjoituksen jälkeen nimimerkillä on vain ystäviä ja vihollisia; ei mitään siltä väliltä :-))