Vastaa aiheeseen: 11 syytä rakastaa Suomea

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä 11 syytä rakastaa Suomea Vastaa aiheeseen: 11 syytä rakastaa Suomea

LINKKI

pentti52
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

Nythän keskustelu paranee, kun saimme lisää debatisteja paikalle. Vaikka kyllä luulen niin, että Vanhatyttökin hieman pro- eikun kirjoittaa osittain toista ja tarkoittaa muuta.

Verotushan se meitä kaikkia ikeen lailla painaa. Vaikka en löytänytkään Iltasanomista tuota Vanhatytön mainitsemaa verotuksen muutosesitystä, niin sitähän täytyy näin pikaisesti ajatellen ja toistaiseksi Suomessa asuvana tervehtiä tyydytyksellä. Veropohja laajenee. Kyllähän valtio tuloja tarvitsee, koska verotuloilla katetaan suurin osa valtion menoista. – Ajatuskuviona kuitenkin kuulostaa kyllä hieman oudolta, että joku, joka on asunut useita vuosia ulkomailla (Espanjassa), vailla siteitä Suomeen, joutuu maksamaan Suomen valtion menoja verojen muodossa, vaikkei mitenkään hyödy siitä. Mutta tämä verotuspoliittinen muutos vaatinee sittenkin uuden hallituksen ja uuden verosopimuksen ja sen hyväksymisen puolin ja toisin eri valtioissa…jne. Tuskinpa muutos kovinkaan pian tulisi voimaan ?