Vastaa aiheeseen: 11 syytä rakastaa Suomea

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä 11 syytä rakastaa Suomea Vastaa aiheeseen: 11 syytä rakastaa Suomea

LINKKI

MiMadrid
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.04.2008
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 649

Lämmöistä ja keleistä: eilen (eli tammikuun neljäs) oli aivan uskomattoman hieno päivä myös täällä pääkaupungissa keskellä maata. Pelattiin isolla ryhmällä futista ja korista tenavien kanssa, syötiin pitsaa ja juotiin vähän kaljaakin. Ulkona. Shortseissa. Auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. En muista vastaavaa tammikuista päivää olleen vuosikausiin. Ja vielä vapaapäivä.

Virallisen säätotuuden (www.aemet.es) mukaan iltapäivällä oli karvan vajaa 17 astetta. Kuka ikinä näistä säistä vastaakin: näitä päiviä lisää, pliis.

Ja jottei se toinen puoli meidän keleistä unohtuisi: tänä aamuna herätin naapurustossa kateutta näyttämällä miten erinomaisen hyvä yhdistelmä on Suomesta roudattu kunnon jääskraba ja Suomessa nuoruusvuosina suuren v**utuksen voimalla äärimmilleen hiottu skrabaustekniikka. Koska mulla ei ollut kiire, siivosin myös naapurin rouvan auton lasit jäästä…siitä CD-levyn kotelolla skrabaamisesta kun ei näyttänyt tulevan lasta eikä p**kaa. Tälläkään kertaa.