Vastaa aiheeseen: 11 syytä rakastaa Suomea

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä 11 syytä rakastaa Suomea Vastaa aiheeseen: 11 syytä rakastaa Suomea

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

No mun hienon digitaalisen (suomesta joskus kirpparilta eurolla ostetun) lämpömittarin anturi on tossa meidän vaaleassa pihamuurissa. Pitkälle iltapäivään täydessä sooliksessa.  Ja koska se on hieno mittari on siinä kaksi anturia. Sisä- ja ulkolämpötilan mittaukseen. Ulkolämpö oli 29* ja lasitetun  tessun sisäpuolella 27*. Paidan riipaisin pois.  Ja sitä en viitsi turhaan tehdä.  Ja olettaisin että ulkolämpötila varjossa olisi voinut olla siinä 15*.

Nythän sattui niin että tänään ei tuullut meidän pihalle . Ja näinhän se täällä menee , että kun paistaa suojaiseen paikkaan , vaikka tammikuussa,  soolista voi hyvin ottaa vaikka  tsimmareissa.

Kävin muuten eilen hakemassa Jefalle röökiä Fugen keskustasta.  Ja sen verran lämmintä oli , että murteesta päätellen englantilaiset turistilikat olivat liikkeellä t-paidassa ja hyvinkin niukoissa sortseissa. Matkalla moton mittari näytti 15 astetta.