Vastaa aiheeseen: 11 syytä rakastaa Suomea

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä 11 syytä rakastaa Suomea Vastaa aiheeseen: 11 syytä rakastaa Suomea

LINKKI

kojo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.01.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 1445

Pentti:
”Sitten kun jossakin vaiheessa henkeni heitän, pidän suuresti parempana tehdä sen Suomessa kuin jossain tomuisessa maassa. Täällä sentään haudataan (tai poltetaan) ruumiit, mutta Espanjassa ruumis jätetään holviin ötököiden syötäväksi ja sen jälkeen vielä luita vielä siirrellään edestakaisin ja sitten jätetään uudelleen hautaholviin palvottavaksi. Omituista ! ”

Todella omituista olisikin, jos noin tapahtuisi. Olen valitettavasti joutunut olemaan läsnä Espanjassa muutaman perhetutun hautajaisissa, suurin osa heistä suomalaisia, mukana pari espanjalaistakin. Kyllä jokainen on siististi poltettu ja leski on aikanaan saanut pienen tuhkauurnan.
Uurnan voi virallisen kuolin- ym. leimattujen todistusten kanssa kuljettaa Suomeen tai varata täältä uurnaseinästä paikan.

Eli täällä kuollaan ja krematorion kautta kuljetaan kuten missä tahansa EU-maassa. Ei siitä kannata etukäteen maalata piruja seinälle – ne itsekukin tapaa sitten myöhemmin.