Vastaa aiheeseen: 11 syytä rakastaa Suomea

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä 11 syytä rakastaa Suomea Vastaa aiheeseen: 11 syytä rakastaa Suomea

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Kuulepas nyt hyvä ’sophie’. Sinne taikaseinän taakse ovat rahaa kantaneet niin sinä kuin minä kuin meidän vanhempamme ja heidän vanhempansa, mukaan lukien kaikki muutkin suomalaiset sukulaisemme ja sukumme. Unohtamatta tietenkään sitä kokonaista sukupolvea, joka nosti Suomen jaloilleen sodan jälkeen ja ainoana maana koko maailmassa maksoi sotavelkansa pois, viimeistä äyriä myöden.

Ryssä lähetti junanlastillisen ompelukoneita (sotavelkana vaadittuja)  takaisin Suomeen, kun olivat perkeleet väärän värisiä.

Joten omiammepa otetaan, niin sinä kuin minä kuin hentunliisakin, jos paha paikka tulee. Niin että jos elämä heittelee ja kuraa sataa niskaan, niin olet erittäin oikeutettu kääntymään kelan ja fattan puoleen.

Vaan paljonko ovat sinne kassaan kuukerit kantaneet? Sanoisinpa näin karkealta arviolta, että eivät paskankaan vertaa. Mutta vaatia osaavat kyllä, ja suvakit sen kuin komppaa. 🙁