Vastaa aiheeseen: Espanjan jätteet

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Luonto Espanjan jätteet Vastaa aiheeseen: Espanjan jätteet

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Juoksepa ’vanhatyttö’ nyt suorinta tietä Guadalquivir’iin. Ja samoin ne muut, jotka pienessä maailmankuvassaan sotkevat kouluja käymättömyyden ja roskaamisen samaan vaakakuppiin.

Espanjassa on kautta aikojen ollut roskien kuljetus paikallisten ”mafioiden” hallussa, joten jos siihen alkaa kovaäänisesti puuttumaan ja vaatimaan jämerämpää toimintaa ympäristön siisteyden ja kaatopaikkojen maksuttomuuden suhteen, saattaa löytää itsensä juurikin sieltä kaatopaikalta.

Katolilaiseen maailmankatsomukseen kuuluu monenlainen typerä individualismi, eli kukin pitää huolen omista asioistaan, paitsi että koko maailman perhesuunnittelusta päättää joku helvetin poikamies, joka panee kuoripoikia Vatikaanissa.

Katolilaisuuden aiheuttamasta kieroutuneesta, sisäänpäinkääntyneestä maailmankatsomuksesta on todella naiivia mennä osoittelemaan sormella jotain oppimatonta kansanosaa. Kyllä ne syylliset ovat niillä paljoin korkeammilla tasoilla hallintokoneistossa.

Jos päättäjiä ja pikkuvirkanilkkejä aivan aikuisten oikeasti kiinnostaisi ympäristöasiat enemmän kuin mafiosoilta saatavat lahjukset, niin kyllä ne taajamien ulkopuoliset alueetkin olisivat todella toisen näköisiä kuin ne nyt ovat.

Töitä olisi ja tekijöitä, mutta rahapösöt vain eivät halua maksaa latin latia mistään sellaisesta, josta heidän jo ennestäänkin turvoksissa olevat pankkitilinsä eivät liho entisestäänkin.

Ja niin se menee joiltain osin Suomessakin. Pahvipäät äänestävät kokoomusta kun sillä lailla luulevat saavansa samanlaisen elämän kuin on jollain Kataisen hikinaamalla tai koulukiusaaja Subbilla.