5000km?

LINKKI

Pedro Suomalainen
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 21.12.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 31

Erikoiselta kuulostaa tämä asioiden erilaisuuden perustelu 5000km etäisyyden vuoksi. Autolla Ouluun ajaminen kestää kauemmin.Oma mielestäni Eurooppalaiset eivät juurikaan poikkea toisistaan, pitkä yhteinen historia lähinnä kristinuskon ansiosta/syystä tekee sen, että käsitteet, arvot ovat kuitenkin hyvin samanlaisia. Eläminen ja työnteko ei taida olla sen helpompaa tai vaikeampaa, miltään osin Espanjassa tai Suomessa. Kaikki haluavat Espanjassa siihen 200m rannikkokaistalle, Suomessa taas kaikki haluavat Kaivopuistoon, joten sitä kilpailua löytyy kyllä joka puolelta.

Jonkun verran on tietoa Arabimaailmasta, se poikkeaa joltakin osin sitten jo aika paljon. Se siitä elämän näkemisestä.

Tästä ammattitaidosta…jos työntekijäni (minun rahaa!) tai alaiseni (käytettävissä olevia resursseja) käyttäisi aikaansa kopioiden ottamiseen…auto ajeluihin jne. En ammattilaisena voisi muuta kuin kehoittaa(ääritapauksessa ohjata irtisanomisella) muuttamaan toimintatapoja. En myöskään katsoisi hyvällä ASIAKKAIDEN MOLLAAMISTA.

Kuulostaa siltä, että nämä kielitaidottomat=riippuvaiset asiakkaat ovat ne ainoat asiakkaat, joista sitten pidetään kaksin käsin kiinni. Ei uskalleta todellisuudessa ohjata muiden palvelun tuottajien luokse. Näin ilmeisesti toimii osa yrittäjistä, voisi olla hyvä tarkistaa toimintatapojaan. Työyhteisöjen kehittäminen on mielenkiintoista, mutta ei sitä kannata tietenkään ilmaiseksi tehdä….Vähintäin kuukaudeksi merenranta huvila käytöön+auto+vesijetti.