50 on entinen 25

LINKKI

Abso
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.07.2012
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 542

Emme vielä horsmaa persiistä kasvata, tähän ikään mennessä myös tullut selväksi, että aallonpituudet tärkeämpiä kuin ulkonäkö.

Kauhukseni syötin arvoni laskuriin, joka väitti parasta ennen päiväkseni olevan 100 v + – joku satunnaismuuttuja. Nykyinen 50 on siitä päätellen entinen 25. Kivikaudella olisimme kuolleet jo useampaan kertaan.

Biologia taas kertoo menneisyydestä. Miehen testosteronitaso on korkeampi ei-menopaussi naisten seurassa. Korkeampi hormoonitaso ennakoi pidempää elämää. Testosteronitaso reagoi ovulaatioon, eläimiä kun ollaan. Hieman huolestuttaa sen miespuolisen 3-kymppisen puolesta, joka haikaili menopaussinaisten perään. Hänen kannattaa ottaa henkivakuutus. Se menee noilla mieltymyksillä nopeammin maksuun.

5-kymppisellä miehellä on 2 vaihtoehtoa pidentää elinkaartaan. Joko pitää kiinni alkuperäisestä vaimosta tai hankkia puolta nuorempi. Kaikki muut vaihtoehdot lyhentävät maallista taaperrusta.

Ulkonäkö on sitä tärkeämpi mitä vanhemmasta henkilöstä on kyse. 4-kympin jälkeen jokainen vastaa itse ulkonäöstään. Sekä elämäntyyli että luonteenpiirteet näkyvät. Erityisesti keskivartalolihavuus ennakoi sairauksia. Puristusvoimasta voi laskea todennäköisen jäljellä olevan elämän pituuden.

Joten 5-kymppinen voi katsoa asiaa siitä näkökulmasta, että lasi on joko puoliksi täysi tai tyhjä. Horsman pukaaminen persiljasta riippuu sitten elämäntavasta ja satunnaismuuttujista.